fbpx

Vier Pasen met een prachtige paaskrans van Glorious Home!

Ben je op zoek naar een sfeervolle manier om pasen te vieren? Ontdek de prachtige paaskransen van Glorious Home. Onze paaskransen zijn niet zomaar decoratiestukken; ze symboliseren vernieuwing en vreugde in deze speciale tijd van het jaar. Elke krans wordt met liefde en met de hand gemaakt met verse, seizoensgebonden bloemen en materialen. Dit resulteert in een uniek kunstwerk dat jouw paasviering perfect aanvult.

Paaskrans met hyacint

Handgemaakt en uniek

Elke paaskrans van Glorious Home is uniek. Wij combineren traditionele elementen met een moderne twist, waardoor elke krans een persoonlijk verhaal vertelt. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of modern, wij zorgen ervoor dat jouw paaskrans de essentie van Pasen in jouw huis brengt.

Gemaakt met Liefde

Wij geloven dat de beste creaties voortkomen uit liefde en passie. Daarom wordt elke paaskrans met de grootste zorg en toewijding gemaakt. We selecteren alleen de beste materialen en bloemen, zodat jouw paaskrans lang mooi blijft. 

 

Bestel Jouw Paaskrans

Ben je klaar om jouw huis in de paassfeer te brengen met een prachtige paaskrans van Glorious Home? Neem contact met ons op via info@glorioushome.nl of bel ons op 06 – 30 07 54 14. Wij staan ook klaar om via Whatsapp jouw vragen te beantwoorden en je bestelling op te nemen.

 

Sfeer voor elk moment

Wie is Glorious Home

Ruuth is het gezicht achter Glorious Home. Met ruime ervaring in alles wat te maken heeft met Bloemen & Styling heeft ze al veel evenementen mogen voorzien van prachtige aankleding.

Verwacht persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jullie persoonlijke situatie. 

Neem contact met ons op