Bruidsboeket, corsages en bloemen voor jullie bruiloft!

Verloofd? En zijn jullie op zoek naar een bruidsboeket, corsages of andere aankleding voor jullie bruiloft?

Mogelijkheden

Bij Glorious Home kunnen jullie terecht voor de complete aankleding van de bruiloft. Of het nu gaat om het bruidsboeket, de corsages of aankleding van de feestlocatie. Alles is bespreekbaar.

 • Bruidsboeket
  Bestel een bruidsboeket op maat. Wij gaan aan de slag met jullie wensen en maken op basis daarvan een bruidsboeket speciaal. We helpen en adviseren uiteraard ook met de bloemenkeuze.
  Tevens is er de mogelijkheid om vooraf proefboeket te krijgen, waarmee jullie vooraf weten hoe het eruit komt te zien.
 • Corsages
  Corsages die passen bij de stijl van het bruidsboeket en misschien ook wel de aankleding indien gewenst. Voorzien van magneet zodat de corsage gemakkelijk bevestigd kan worden.
 • Aankleding
  De tafels voorzien van een bloemstuk? Of misschien wel de entree voorzien van mooie aankleding? Neem contact op en maak jullie wensen kenbaar. Alles is bespreekbaar.

trouwboeket - bruiloft

TIPS: waar moeten we aan denken?

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Naast het bruidsboeket, corsages en andere bloemen hebben jullie nog genoeg te regelen.
Om jullie op weg te helpen stel ik een (gratis) overzicht beschikbaar. Tips bij de eerste stappen in het maken van keuzes voor de bloemen van jullie droombruiloft.
Vul onderstaand formulier in en jullie ontvangen de brochure per e-mail.

bruidsboeket - bruiloft bloemen

Hoe gaan wij te werk?

Nadat jullie contact hebben opgenomen met Glorious Home zullen wij vragen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zullen wij alle ideeën en wensen bespreken die jullie in gedachte hebben voor de mooie dag. Uiteraard kan er ook ná deze afspraak nog foto’s en voorbeelden worden gedeeld om een goed beeld te krijgen van de wensen.

Na dit gesprek maken wij een samenvatting met kostenindicatie op en wordt deze binnen korte tijd toegestuurd. Uiteindelijk zullen we het opgemaakte plan – zoals afgestemd – naar de bruiloft toe gaan uitwerken en uitvoeren.

Kosten

Na ons eerste gesprek zullen wij op basis van jullie wensen vrijblijvend een offerte opmaken en toesturen. Zo weten jullie in korte tijd wat kosten zullen worden indien jullie door Glorious Home de bloemen aankleding voor de bruiloft willen laten doen.

Meer bruidswerk van Glorious Home zien? Bekijk dan zeker dit album.