fbpx

Bruidsboeket, corsages en bloemen voor jullie bruiloft!

Zijn jullie verloofd en op zoek naar het perfecte bruidsboeket, corsages of prachtige aankleding voor jullie bruiloft? Bij Glorious Home zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Van op maat gemaakte bruidsboeketten tot corsages die perfect passen bij de stijl van jullie boeket.
Laat de feestlocatie stralen met onze bloemrijke aankleding.

bruiloft bloemen helden, venlo

Bruidsboeket

Bestel een bruidsboeket op maat. Wij gaan aan de slag met jullie wensen en maken op basis daarvan een bruidsboeket speciaal. We helpen en adviseren uiteraard ook met de bloemenkeuze.

 

Corsages

Corsages die passen bij de stijl van het bruidsboeket en misschien ook wel de aankleding indien gewenst. Voorzien van magneet zodat de corsage gemakkelijk bevestigd kan worden.

 

Aankleding & Styling

De tafels voorzien van een bloemstuk? Of misschien wel de entree voorzien van mooie aankleding? Neem contact op en maak jullie wensen kenbaar. Alles is bespreekbaar.

Vraag de brochure aan!

De eerste stap in het maken van keuzes voor de bloemen

Sfeer voor elk moment

Wie is Glorious Home

Ruuth is het gezicht achter Glorious Home. Met ruime ervaring in alles wat te maken heeft met Bloemen & Styling heeft ze al veel bruiloften mogen voorzien van prachtige aankleding.

Verwacht persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jullie unieke situatie. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste bloemen, het creëren van een prachtige backdrop of het perfectioneren van de tafelaankleding – alle benodigde ondersteuning staat tot jullie beschikking. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring en plan nu een kennismakingsgesprek in met Ruuth van Glorious Home!

Anderen over Glorious Home

Reviews

 

Veelgestelde vragen

Hoe gaat Glorious Home te werk?

Nadat jullie contact hebben opgenomen met Glorious Home zullen wij vragen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zullen wij alle ideeën en wensen bespreken die jullie in gedachte hebben voor de mooie dag. Uiteraard kan er ook ná deze afspraak nog foto’s en voorbeelden worden gedeeld om een goed beeld te krijgen van de wensen.

Na dit gesprek maken wij een samenvatting met kostenindicatie op en wordt deze binnen korte tijd toegestuurd. Uiteindelijk zullen we het opgemaakte plan – zoals afgestemd – naar de bruiloft toe gaan uitwerken en uitvoeren.

Wat zijn de kosten?

Na ons eerste gesprek zullen wij op basis van jullie wensen vrijblijvend een offerte opmaken en toesturen. Zo weten jullie in korte tijd wat kosten zullen worden indien jullie door Glorious Home de bloemen aankleding voor de bruiloft willen laten doen. De kosten voor dit kennismakingsgesprek zijn 50,-. De kosten voor het gesprek worden, aan het eind, weer van het totaalbedrag van de eindfactuur afgetrokken indien de opdracht wordt uitgevoerd door Glorious Home.

 

Hebben jullie voorbeelden van gemaakt bruidswerk?

Meer bruidswerk van Glorious Home zien? Bekijk dan dit album.

Is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en de daarbijhorende mogelijkheden. Na het gesprek ontvangen jullie een vrijblijvende offerte op maat.
De kosten voor dit kennismakingsgesprek zijn 50,-. Deze worden aan het eind weer van het totaalbedrag van de eindfactuur afgetrokken, indien de opdracht wordt uitgevoerd door Glorious Home.

Plan direct onze kennismaking via info@glorioushome.nl of bel/stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 30 07 54 14

Tips en trics

Bruiloftsbloemen

Plan direct jullie kennismakingsgesprek!