Aankleding Bruiloft | Bruidsboeket, corsages en bloemen voor jullie mooiste dag!

Binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een bruidsboeket, corsages of andere bloemen / groendecoratie voor jullie bruiloft?

Mogelijkheden

Je kunt bij Glorious Home terecht voor de complete aankleding van de bruiloft. Of het nu gaat om het bruidsboeket, de corsages of de complete aankleding van de feestlocatie. Alles is bespreekbaar.

 • Bruidsboeket
  Bestel je bruidsboeket op maat. Wij gaan aan de slag met jouw wensen en maken op basis daarvan een bruidsboeket speciaal voor jou. We helpen jou uiteraard met de bloemenkeuze.
  Tevens is er de mogelijkheid om vooraf proefboeket te krijgen waarmee je vooraf weet waar je aan toe bent.
 • Corsages
  Corsages die passen bij de stijl van het bruidsboeket en misschien ook wel de aankleding indien gewenst. Voorzien van magneet zodat de corsage gemakkelijk bevestigd kan worden.
 • Aankleding
  Wil je de tafels voorzien van een bloemstuk? Of misschien wel de entree voorzien van mooie aankleding? Neem contact met ons op en laat ons je wensen weten! Alles is bespreekbaar.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat jullie contact hebben opgenomen met Glorious Home zullen wij vragen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zullen wij alle ideeën en wensen bespreken die jullie in gedachte hebben voor de mooie dag. Uiteraard kan er ook na deze afspraak nog foto’s en voorbeelden worden toegestuurd om een goed beeld te krijgen van de wensen.
Na dit gesprek maken wij een samenvatting met kostenindicatie op en wordt deze binnen korte tijd toegestuurd.
Vervolgens zullen we het opgemaakte plan – zoals gewenst – naar de bruiloft toe gaan uitwerken en uitvoeren.

Kosten

Na ons eerste gesprek zullen wij op basis van jullie wensen vrijblijvend een offerte opmaken en toesturen. Zo weten jullie in korte tijd wat kosten zullen worden indien jullie door Glorious Home de bloemen aankleding voor de bruiloft willen laten doen.

Neem contact met ons op per mail, telefonisch, WhatsApp of Facebook en wij voorzien u z.s.m. van een passende reactie.

Voorbeelden

Een klein overzicht van bruidswerk door Glorious Home.