fbpx

Verzenden en retourneren

Verzending

Alle pakketten worden verstuurd via PostNL. Wij hanteren een standaard tarief van €6,95. Nadat wij de bestellen in succesvolle betalingen hebben ontvangen wordt het pakket z.s.m. aangemeld bij PostNL zodat het pakketje tijdig wordt geleverd.
Verzendingen in de buurt van het atelier worden voor een gereduceerd tarief (€1,50) door ons zelf bezorgd. Zie hiervoor ook de bezorg opties in de winkelmand.

Bestelling van groendecoratie
Al onze groendecoratie wordt pas na je bestelling gemaakt zodat deze zo ‘vers’ mogelijk is en wij de beste mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor kan de levering langer duren dan een levering zonder groendecoratie.

Groenproducten kunnen iets afwijken van structuur, afmeting en/of kleur van het groenproduct zoals afgebeeld op de foto’s.

Bestellingen met groendecoratie die gedaan worden op donderdag of later worden ná het weekend verzonden. Wij hebben liever niet dat jouw bestelling een heel weekend in het depot ligt.

Bestellingen worden binnen drie tot vijf werkdagen verzonden.

Leveringsgarantie

Wij besteden alle mogelijke zorg aan het opsturen van onze producten. Is het product toch beschadigd aangekomen? Stuur ons een foto van de beschadiging en in overleg bekijken wij wat de beste optie is: omruilen of compenseren.

Herroeping

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.
Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en worden niet door Glorious Home betaald.

Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

  • Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
  • Na ontvangst van jouw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
  • Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.

Uitzondering Groendecoratie
Bloemenkransen, toeven en andere groenproducten in onze webshop zijn versproducten en kunnen niet worden geretourneerd. Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten.
Mocht je van mening zijn dat dit niet het geval is, neem dan contact met ons op. Dan bekijken we de situatie en zorgen we voor een passende oplossing. Contact opnemen kan middels het formulier op de contactpagina.

Doorlooptijd van het retourproces
Je ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt jouw aankoopbedrag teruggestort of ontvang je een nieuw product.

Heb je vragen over de levering van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.