fbpx

Veelgestelde vragen

Hier kun je alle veelgestelde vragen terugvinden. Mis je een vraag in onderstaande lijst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dat is mogelijk. Kies bij verzendmethode voor de optie afhalen. Daarna wordt een afspraak gemaakt om uw product(en) om te halen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen die geplaatst zijn voor 16.00 uur worden binnen drie tot vijf werkdagen verzonden (let op! Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben).
Indien je hebt gekozen voor ‘ophalen’ wordt er binnen z.s.m. contact met je opgenomen voor een afspraak. Lees meer over de verzending op deze pagina.

Bestellingen met groendecoratie die gedaan worden op donderdag of later worden ná het weekend verzonden. Wij hebben liever niet dat uw bestelling een heel weekend in het depot ligt.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij pakken jouw bestelling met uiterste zorg in om te voorkomen dat deze beschadigd raakt tijdens de verzending.
De producten worden ingepakt in dozen die al een reis hebben gemaakt. Maar nog wel een extra verzending aan kunnen. Hiermee hopen we een klein steentje bij te dragen aan de duurzaamheid!

Krijg ik een Track & Trace code?

Bij aanmelding van het pakketje bij PostNL zal meteen de Track & Trace code worden toegestuurd. Hiermee kan je online terugvinden wanneer de bestelling zal worden afgeleverd.  

Kan ik een krans op maat laten maken?

Het is bij Glorious Home mogelijk om groendecoratie op maat te laten maken. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht via onze Facebookpagina.  

Workshops?

Glorious Home organiseert diverse workshops gerelateerd aan thema’s. Alle workshops worden vermeldt op de website.
Indien je een workshop zou willen buiten de reeds geplande, kunt je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wanneer zijn jullie geopend?

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wil je een bezoekje brengen aan ons atelier? Neem dan contact met ons op met de gewenste datum en tijd en wij laten je z.s.m. weten wat mogelijk is.
Wel hebben we regelmatig open middagen/ochtenden. Dit communiceren wij altijd op onze social media kanalen.