fbpx

Rouwbloemen: afscheid met bloemen

Bij het afscheid van een dierbare kunnen bloemen een belangrijke rol vervullen. Glorious Home helpt je graag om op gepaste wijze afscheid te nemen van jouw dierbare. Rouwbloemen waarbij persoonlijke ideeën en wensen worden vertaald naar een passend bloemstuk.

bruiloft bloemen helden, venlo

Bezorging op locatie

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen maar wij zorgen ervoor dat het rouwstuk op het juiste moment wordt bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

 

Mogelijkheden

Glorious Home heeft geen standaard rouwwerk. Wij maken alles naar wens. Alles is dus mogelijk.

Indien gewenst kunnen we voorbeelden toesturen van rouwwerk dat we eerder hebben mogen maken. Dit kan helpen bij het maken van een keuze.
Als je nog geen idee hebt kunnen we helpen met het maken van een passend rouwwerk.

Afscheidsbloemen

Of het nu gaat om bloemen voor een kistbedekking, of een rouwboeket, Glorious Home biedt allerlei opties om het afscheid te voorzien van passende bloemdecoraties. Oneindig veel mogelijkheden.

Sfeer voor elk moment

Wie is Glorious Home

Ruuth is het gezicht achter Glorious Home. Met ruime ervaring in alles wat te maken heeft met Bloemen & Styling heeft ze al veel bruiloften mogen voorzien van prachtige aankleding.

Verwacht persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jullie persoonlijke situatie. 

Anderen over Glorious Home

Reviews

 

Veelgestelde vragen

Kan ik rouwbloemen laten bezorgen op de dag van de uitvaart?

Ja. Wij stemmen af waar en wanneer de bloemen geleverd moeten worden. En zullen vervolgens contact opnemen met bijv. het rouwcentrum om ervoor te zorgen dat alles op het juiste moment aanwezig is.

Wat zijn de kosten?

Na ons eerste gesprek zullen wij op basis van jullie wensen vrijblijvend een offerte opmaken en toesturen. Zo weten jullie in korte tijd wat de kosten zullen worden.

Hebben jullie voorbeelden van gemaakte afscheidsbloemen?

Meer bruidswerk van Glorious Home zien? Bekijk dan dit album

Neem direct contact op