Glorious Home

Glorious Home is gestart in 2017. Ons aanbod bestaat uit handgemaakte groenproducten, die daardoor ook uniek zijn. En woondecoratie.

Glorious HomeOp verzoek kunnen we op uw wensen afgestemde producten maken. Denk bijvoorbeeld aan groendecoratie passende bij een pot die je al hebt. Alles is mogelijk. Neem hiervoor contact op via onze contactpagina.

Openingstijden

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wil je een bezoekje brengen? Neem dan contact met ons op met de gewenste datum en tijd en wij laten je z.s.m. weten wat mogelijk is.
Daarnaast hebben we wel regelmatig open middagen/ochtenden. Dit communiceren wij altijd op onze social media kanalen. 


Onze producten

 • Met liefde gemaakt
  Alle groendecoratie wordt met zorg en aandacht gemaakt! Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de kwaliteit van het groen.
 • Verse groendecoratie!
  Alle bestelde groendecoratie wordt ‘vers’ gemaakt vóór verzending. Hierdoor kan een levering iets langer duren maar ben je wel verzekerd van een goed en vers product.
 • Bestelling op maat
  Bestellingen op maar zijn ook mogelijk. Van een krans naar wens tot een bloemstuk in een bestaande vaas. Er zijn veel dingen mogelijk.
 • Betaal veilig en snel
  De webshop van Glorious Home is beveiligd met een SSL verbinding om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden verstuurd. Daarnaast kan de betaling online worden gedaan door Ideal; een betaalmethode waarmee je  vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kunt betalen.

Unieke woon- en groendecoratie voor in huis!

Ben je op zoek naar sfeer in huis? Of een cadeau dat sfeer brengt? neem dan een kijkje in onze online winkel of bekijk de groendecoratie op onze Facebookpagina.