Het gezicht achter Glorious Home

Mijn naam is Ruuth Lucassen geboren op 27 juni 1994 te Blerick. Samen met mijn partner woon ik in Blerick en hebben we een boerenfox genaamd Lotje. Nadat ik de MBO-opleiding niveau 4 interieur en vormgeving afgerond heb, ben ik gaan werken in loondienst bij een groothandel voor bloemisten. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt. Helaas kreeg ik hier geen vast contract dus moest ik opzoek naar een andere uitdaging. Ik kwam een korte tijd thuis te zitten, had ontzettend veel ideeën voor een eigen bedrijf om van mijn hobby en grote passie mijn werk te maken.

Ideeën werden uitgewerkt, webshop werd gebouwd waarna in 2017 de inschrijving bij de Kamer van koophandel volgde. Glorious Home was geboren, het was werkelijkheid.

Vroeger was ik al veel bezig met interieur, aankleding, bloemen etc. Elke periode veranderde ik mijn slaapkamer weer. Meubels verschuiven, nieuwe decoratie kopen, mam meehelpen om met Kerst het hele huis gezellig te maken. Zo had ik met Kerst ook altijd een eigen kerstboom op de slaapkamer. En samen met oma maakte ik van jongs af aan bloemstukjes, en wat was ze toen trots dat ik hier mijn beroep van wilde maken.

Op verzoek kunnen we op jouw wensen afgestemde producten maken. Denk bijvoorbeeld aan groendecoratie passende bij een pot die je al hebt. Alles is mogelijk. Neem hiervoor contact op via onze contactpagina.

Openingstijden

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wil je een bezoekje brengen? Neem dan contact met ons op met de gewenste datum en tijd en wij laten je z.s.m. weten wat mogelijk is.
Daarnaast hebben we wel regelmatig open middagen/ochtenden. Dit communiceren wij altijd op onze social media kanalen.


Onze producten

 • Met liefde gemaakt
  Alle groendecoratie wordt met zorg en aandacht gemaakt! Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de kwaliteit van het groen.
 • Verse groendecoratie!
  Alle bestelde groendecoratie wordt ‘vers’ gemaakt vóór verzending. Hierdoor kan een levering iets langer duren maar ben je wel verzekerd van een goed en vers product.
 • Bestelling op maat
  Bestellingen op maar zijn ook mogelijk. Van een krans naar wens tot een bloemstuk in een bestaande vaas. Er zijn veel dingen mogelijk.
 • Betaal veilig en snel
  De webshop van Glorious Home is beveiligd met een SSL verbinding om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden verstuurd. Daarnaast kan de betaling online worden gedaan door Ideal; een betaalmethode waarmee je  vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kunt betalen.