fbpx
Wanneer Beginnen met Bruiloftsbloemen?

Jullie grote dag nadert en jullie dromen van prachtige bloemarrangementen die de sfeer van jullie bruiloft perfect weerspiegelen. Maar wanneer is het juiste moment om te beginnen met het plannen van de bruiloftsbloemen? In dit artikel ontdekken jullie het ideale tijdsbestek voor het regelen van jullie bloemen, hoe jullie inspiratie kunnen opdoen, wanneer jullie de eerste bespreking moeten inplannen en wie het bruidsboeket uitkiest. Laten we samen op tijd beginnen om jullie bruiloftsflora tot in de puntjes te verzorgen!

Wanneer Moeten Jullie Beginnen?

Het ideale moment om jullie bruiloftsbloemen te regelen is 6 tot 9 maanden voor jullie grote dag. Op deze manier hebben we voldoende tijd om alles perfect voor te bereiden.

Inspiratie Opdoen

Begin met het verzamelen van inspiratie zodra jullie verloofd zijn! Laat jullie inspireren door tijdschriften, Pinterest en Instagram om ideeën te vinden die passen bij jullie unieke stijl en visie.

bruidsboeket - bruiloft bloemen

Plan je Bespreking

Zodra jullie een datum en locatie hebben vastgelegd, is het tijd om jullie bespreking voor de bruiloftsbloemen in te plannen. Door dit op tijd te doen, hebben we genoeg tijd om al jullie wensen te bespreken en alles tot in de puntjes te regelen.

Wie Kiest het Bruidsboeket?

Het kiezen van het bruidsboeket is een bijzonder moment. We begrijpen dat dit een persoonlijke keuze is. Daarom luisteren we naar jullie visie en stijl en werken we samen om iets te creëren wat perfect bij jullie past.

Ontvang 10% korting!

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van acties en evenementen.