Ben je op zoek naar een eye-catcher voor op de balie, sfeervolle groendecoratie op een vergadertafel of aankleding voor een evenement?

Decoratie die matched met de bedrijfsuitstraling en tevens eruit springt door het bijzondere karakter. Iets met klasse of sterk in eenvoud, er zijn diverse mogelijkheden.

Door onze ervaring in zowel decoratie als groendecoratie kunnen we diverse ruimtes aankleden. Denk hierbij aan het aankleden van etalages, aankleden van bedrijfsruimtes, maken van bedrijfscadeau’s tot en met het opmaken van groendecoratie voor kleinere settings.

Graag hebben we persoonlijk contact om de wensen te bespreken. Zo kunnen we meedenken naar een aankleding op maat.

Groendecoratie Zakelijk

Afbeelding 5 van 5

Bedrijfsworkshops

Wil je een bedrijfsuitje dat net even wat anders is? Bij Glorious Home kun je terecht voor groendecoratie workshops. Het opmaken van een mooie pot (bijv. een lentetuin), het maken van een krans of het creëren van een stijlvolle festoen, er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar.

Aangezien elke bedrijf zijn eigen identiteit en karakter heeft bespreken we graag eerst de wensen. Hiermee zorgen we voor een unieke workshop die past bij zowel de deelnemers als het bedrijf.

Workshop is te reserveren vanaf 5 personen.

Heeft u vragen? Laat het ons weten.